//cdn.globalso.com/lebanggarment/lbfs1.jpg
//cdn.globalso.com/lebanggarment/lbfs.2.jpg
//cdn.globalso.com/lebanggarment/lbfs.3.jpg

Kategori Produk

Hoodies And Jacket

Hoodies Sareng Jaket

Nanchang Lebang Garment Co., Ltd. perenahna di Nanchang Jiangxi, Cina, mangrupikeun produsen rajutan rajutan profesional, khusus dina desain, manufaktur sareng pamasaran baju Baby / Barudak sareng Orang Dewasa, kalebet baju olahraga, jaket & jas, hoodie & sweatshirt, rompi & puncak, kaos & kaos Polo jsb.
Ngartos detil
Sports

Olahraga

Nanchang Lebang Garment Co., Ltd. perenahna di Nanchang Jiangxi, Cina, mangrupikeun produsen rajutan rajutan profesional, khusus dina desain, manufaktur sareng pamasaran baju Baby / Barudak sareng Orang Dewasa, kalebet baju olahraga, jaket & jas, hoodie & sweatshirt, rompi & puncak, kaos & kaos Polo jsb.
Ngartos detil
panilitian ayeuna

tentang Kami

  • 214

Profil Perusahaan :

Nanchang Lebang Garment Co., Ltd., tempatna di Nanchang Jiangxi, Cina, mangrupikeun produsén pakean rajutan anu propésional, khusus dina desain, manufaktur sareng pamasaran baju Orok / Barudak sareng Orang Dewasa, kalebet baju olahraga, jaket & mantel, hoodie & sweatshirt, rompi & puncak, kaos oblong & kaos Polo sareng sajabana Ku ukuran lantai 8000 méter pasagi sareng 280 pagawé di pabrik-pabrikna, Nanchang Lebang Garment Co., Ltd nerapkeun sistem kontrol kualitas sadidinten sareng ngahasilkeun produk garmen kualitas pangsaéna sakitar 300.000 buah per bulan. Pasar utama kami di Amérika, Éropa, Amérika Kidul, pasar Afrika Kidul. Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman sareng pamekaran, kami parantos ngoleksi hébatNanchang Lebang Garment Co., Ltd., tempatna di Nanchang Jiangxi, Cina, mangrupikeun pabrik rajutan rajutan profesional, khusus dina desain, manufaktur sareng pamasaran baju Babies / Barudak sareng Dewasa, kalebet baju olahraga, jaket & mantel, hoodie & sweatshirt, rompi & top, kaos oblong & kaos Polo sareng sajabana kalayan ukuran lantai 8000 méter pasagi sareng 280 pagawé di pabrik-pabrikna, Nanchang Lebang Garment Co., Ltd ngalaksanakeun kendali mutu sadayana sistem sareng ngahasilkeun produk garmen kualitas pangsaéna sakitar 300.000 lembar per bulan. Pasar utama urang di Amérika, Éropa, Amérika Kidul, pasar Afrika Kidul. Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman sareng pamekaran, kami parantos nyitak prestasi anu hébat, sareng samentawis éta kami ngagaduhan reputasi anu saé ti klien kami sadayana di dunya. prestasi, Nanchang Lebang Garment Co., Ltd., tempatna di Nanchang Jiangxi, Cina, mangrupikeun produsén pakean rajutan profesional, khusus pikeun desain, manufaktur sareng pamasaran baju Babies / Barudak sareng Dewasa, kalebet baju olahraga, jaket & mantel, hoodie & sweatshirt , rompi & puncak, kaos oblong & kaos Polo sareng sajabana kalayan ukuran lantai 8000 méter pasagi sareng 280 padamel di pabrik-pabrikna, Nanchang Lebang Garment Co., Ltd ngalaksanakeun sistem kontrol kualitas sadidinten sareng ngahasilkeun produk garmen kualitas pangsaéna sakitar 300.000 potongan per bulan. Pasar utama kami di Amérika, Éropa, Amérika Kidul, pasar Afrika Kidul. Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman sareng pamekaran, kami parantos nyitak prestasi anu hébat, sareng samentawis éta kami ngagaduhan reputasi anu saé ti klien kami sadayana di dunya. sareng samentawis éta kami ngagaduhan reputasi anu saé ti klien kami sadaya dunya.

diajar deui
  • Kaos Kaos

    Kaos oblong, atanapi kaos tee, mangrupikeun kaos kaos lawon anu dingaranan bentuk T awak sareng leungeun baju na. Sacara tradisional, éta gaduh leungeun baju pondok sareng garis beuheung buleud, katelah beuheung awak, anu henteu ngagaduhan kerah. Kaos oblong umumna didamel tina kaén anu manjang, enteng tur murah sareng gampang dibersihkeun ....

    tingali jéntré
  • Kaos Polo

    Dina akhir abad ka-19, kagiatan luar janten penting pikeun kelas penguasa Inggris. Calana Jodhpur sareng kaos polo janten bagian tina papakéan pikeun olahraga anu aya hubunganana sareng kuda. Dua baju éta dibawa balik ti India ku Inggris, sareng kaulinan polo. Kaos polo aslina ...

    tingali jéntré