• cpdb

Tentang Kami

Nanchang Lebang Garment Co., Ltd.

Nanchang Lebang Garment Co., Ltd., tempatna di Nanchang Jiangxi, Cina, mangrupikeun produsén pakean rajutan anu propésional, khusus dina desain, manufaktur sareng pamasaran baju Orok / Barudak sareng Orang Dewasa, kalebet baju olahraga, jaket & mantel, hoodie & sweatshirt, rompi & puncak, kaos oblong & kaos Polo sareng sajabana Ku ukuran lantai 8000 méter pasagi sareng 280 pagawé di pabrik-pabrikna, Nanchang Lebang Garment Co., Ltd nerapkeun sistem kontrol kualitas sadidinten sareng ngahasilkeun produk garmen kualitas pangsaéna sakitar 300.000 buah per bulan. Pasar utama kami di Amérika, Éropa, Amérika Kidul, pasar Afrika Kidul. Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman sareng pamekaran, kami parantos nyitak prestasi anu hébat, sareng samentawis éta kami ngagaduhan reputasi anu saé ti klien kami sadayana di dunya. 

21

Salami 10 taun pamekaran, kami parantos nyetél hubungan anu saé pisan sareng sanés ngan ukur klien, ogé anu matuh bahan, sareng pabrik cetak sareng bordir, kami tulus ngembangkeun sasarengan sareng pemasok kami maka kami tiasa nawiskeun produk sareng jasa anu pangsaéna pikeun kami klien.  

Kami kedah ngabagi titik yén salami periode COVID-19, kami ogé nyanghareupan waktos anu sesah, kalayan palanggan kami pikeun panyadia kami, saatos ampir dua taun, urang parantos ngungkulan seueur kasusah sasarengan. Teras, kami yakin kami bakal gaduh masa depan anu langkung cerah , sareng kami yakin bakal masihan pangrojong anu kuat ka para pelanggan di pasar, éta pasti hartosna kami bakal nawiskeun produk sareng jasa anu saé pikeun konsumén akhir urang, henteu masalah anjeun mésér baju di pasar supper, atanapi aula kota, bahkan toko jalan leutik , anjeun bakal mendakan produk kami, kami parantos ngalakukeun ieu di sababaraha nagara, sareng kami yakin bakal aya deui nagara sareng pasar di seluruh dunya.

Wilujeng sumping halaman wéb kami pikeun inpormasi langkung lengkep, sareng ngahubungan kami, hatur nuhun! 

8000m²

Daérah darat

280+

Pagawe

300.000+

Kaluaran Bulanan