• cpdb

Desainer Lalaki, Dicetak & Dirancang Hoodies

Desainer Lalaki, Dicetak & Dirancang Hoodies


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

113A2273

Naha anjeun ngadamel pernyataan pakean jalanan atanapi ngan ukur tetep tetep nyaman, hoodie anu handap asor sok sering nelepon. Gulung éditan hoodie lalaki urang pikeun sagalana ti tiung abu abu polos dugi ka hoodie dasar dina gaya overhead sareng zip-up. Upami anjeun resep pas anjeun langkung leupas, maka parios kisaran hoodies ageung kami pikeun sababaraha santai santai. Milarian ningkatkeun tina hoodie hideung pokok anjeun? Kami ngagaduhan comfies anu hadé pikeun kaulinan anjeun - pikir hoodies desainer, hoodies hoodies dicetak. Ogé upami anjeun gaduh desain anjeun nyalira sareng karya seni khusus, anjeun tiasa ngirim ka kami ku file format PDF ka kami, urang tiasa ngadamel sampel fisik atanapi nyetak dina hoodies pikeun anjeun.

Milih tina kisaran baju kaos hooded anu disarankeun pikeun lalaki anu sayogi dicetak atanapi disulaman ku desain anjeun. Cocog pikeun pakean, acara atanapi hadiah, personalisasi hoodie anjeun
online dinten ayeuna.

113A2257
113A2250

Kalayan pilihan hoodies sareng sweatshirt urang pikeun lalaki. Ngahontal hoodies zip-up dina warna nétral nalika anjeun peryogi lapisan tambahan pikeun perjalanan anjeun tiasa jalan, atanapi milih baju kaos anu dicitak kalayan desain dina akhir minggu. Atanapi, gaya hoodie abu-abu atanapi hideung nganggo jeans sareng palatih favorit anjeun pikeun tampilan anu gampang. Naon waé kabutuhan anjeun, hoodies sareng sweatshirts kami parantos dibéréndélkeun dina bulan anu langkung tiis.

Parameter

Barang:Hoodies

Bahan:80% katun / 20polyester, katun, atanapi sakumaha pamundut anjeun

Ukuranna:XS-XXXL, urang tiasa ngadamel ukuran sakumaha pamundut anjeun

Warna:Laksanakeun sakumaha anu anjeun naroskeun, beureum, bodas, biru, jst. Salaku pamundut anjeun.

MOQ:50 pcs, Anjeun tiasa ngaropea sampel pikeun mariksa kualitasna

Logo:1. logo dicitak 2. Bordir 3.Jacquard / embossed logo, jsb.

Desain anjeun nyalira sayogi.

Waktos pangiriman:Sampel waktos: 5-7 dinten; waktos seueur: 20-25 dinten

Jenis suplai: 15taun jasa OEM & ODM 

Syarat pamayaran:T / T, L / C

Balanja

1. Langkung ti 100KGS: Ngaliwatan sagara atanapi ku hawa
2. Kurang ti 100KGS: Ku express, jasa panto ka panto
3. Numutkeun pamundut konsumén.

FAQ

6154402

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami