• cpdb

Kaos Polo

Dina akhir abad ka-19, kagiatan luar janten penting pikeun kelas penguasa Inggris. Calana Jodhpur sareng kaos polo janten bagian tina papakéan pikeun olahraga anu aya hubunganana sareng kuda. Dua baju éta dibawa balik ti India ku Inggris, sareng kaulinan polo. Kaos polo aslina langkung resep kaos olahraga kontémporér kontémporér. Éta kaos kancing, kaos panjang atanapi pondok, dibédakeun tina bahan anu langkung tangguh tibatan kaos baju sareng nampilkeun kerah kancing-kancing kanggo nyegah kerah ngageleser nalika numpak kuda. Kusabab kitu, Brooks Brothers masarkeun kaos baju kaos oxford na kaos salaku "Polo Asli."

Kaos polo mangrupikeun kaos sareng kerah, garis leuweung placket nganggo dua atanapi tilu kancing, sareng saku opsional. Kaos polo biasana leungeun baju pondok; aranjeunna dianggo ku pamaén polo anu asalna di India dina 1859 sareng di Inggris Raya dina taun 1920an.

Kaos polo biasana didamel tina katun rajutan (tinimbang kaén anu dianyam), biasana rajutan piqué, atanapi kirang umum rajutan sambung (anu terakhir sering dianggo, sanaos henteu sacara éksklusif, kalayan polos kapas pima), atanapi nganggo serat sanés sapertos sutra, wol merino, serat sintétik, atanapi campuran tina serat alami sareng sintétik. Vérsi kaos panjang baju disebut baju polo.

Kami ngahasilkeun kaos polo sakumaha anu dikustomisasi kadang-kadang, sareng nalika éta, kami ogé ngahasilkeun sababaraha gaya populér kalayan warna normal pikeun Lalaki sareng Barudak, sapertos warna bodas, warna hideung, warna abu melange, warna angkatan laut, warna beureum. Kaos polo ieu, kami ngahasilkeun sateuacana, sareng upami klien kami peryogi urang rancang ku sababaraha cetak sareng sulaman, kami bakal nawiskeun pilihan sakumaha anu diperyogikeun, ku cara ieu, urang tiasa nawiskeun kaos polo kalayan gancang pisan ka klien kami, khususna dina usum panas , ieu penting pisan. 


Pos waktos: Mei-31-2021