• cpdb

Kaos Kaos

Kaos oblong, atanapi kaos tee, mangrupikeun kaos kaos lawon anu dingaranan bentuk T awak sareng leungeun baju na. Sacara tradisional, éta gaduh leungeun baju pondok sareng garis beuheung buleud, katelah beuheung awak, anu henteu ngagaduhan kerah. Kaos oblong umumna didamel tina kaén anu manjang, hampang sareng murah sareng gampang dibersihkeun. Kaos oblong mekar tina baju jero anu dipaké dina abad ka-19 sareng, dina pertengahan abad ka-20, dialihkeun tina baju jero ka baju umum anu biasa dianggo.

Ilaharna didamel tina katun tekstil dina stockinette atanapi jersey knit, éta ngagaduhan tékstur anu lumayan dibandingkeun dibandingkeun sareng kaos anu didamel tina lawon anyaman. Sababaraha vérsi modéren gaduh awak anu didamel tina tabung rajutan anu teras-terasan, dihasilkeun dina mesin nyulam sirkular, sapertos anu batangna henteu aya sisip sisi. Pabrik kaos oblong parantos otomatis pisan sareng tiasa kalebet motong lawon nganggo laser atanapi jet cai.

Kaos oblong murah pisan pikeun dihasilkeun sareng sering janten bagian tina pantun gancang, ngarah ka jual outsourcing kaos dibandingkeun sareng pakean anu sanés. Salaku conto, dua milyar kaos oblong dijual per taun di Amérika Serikat, atanapi jalma rata-rata ti Swédia mésér salapan kaos sataun. Proses produksi bénten-bénten tapi tiasa intensif lingkungan, sareng kalebet pangaruh lingkungan anu disababkeun ku bahan-bahanna, sapertos katun anu péstisida boh cai intensif.

Kaos V-beuheung gaduh cangkéng ngawangun V, sabalikna tina garis leher buleud tina baju beuheung awak anu langkung umum (disebut ogé U-neck). V-beuheung diwanohkeun sahingga garis beuheung kaosna henteu nunjukkeun nalika dipakena handapeun kaos luar, sapertos kaos beuheung awak.

Biasana, kaos oblong, kalayan beurat 200GSM lawon, sareng komposisi 60% katun sareng 40% poliéster, lawon sapertos ieu populér sareng raoseun, kaseueuran klien milih jenis ieu. Tangtosna, sababaraha klien resep milih jinis anu sanés tina lawon, sareng jinis desain cetak sareng sulaman anu béda.  


Pos waktos: Mei-31-2021