• cpdb

Warta Perusahaan

Warta Perusahaan

  • Kaos Kaos

    Kaos oblong, atanapi kaos tee, mangrupikeun kaos kaos lawon anu dingaranan bentuk T awak sareng leungeun baju na. Sacara tradisional, éta gaduh leungeun baju pondok sareng garis beuheung buleud, katelah beuheung awak, anu henteu ngagaduhan kerah. Kaos oblong umumna didamel tina kaén anu manjang, enteng tur murah sareng gampang dibersihkeun ....
    Maca deui
  • Kaos Polo

    Dina akhir abad ka-19, kagiatan luar janten penting pikeun kelas penguasa Inggris. Calana Jodhpur sareng kaos polo janten bagian tina papakéan pikeun olahraga anu aya hubunganana sareng kuda. Dua baju éta dibawa balik ti India ku Inggris, sareng kaulinan polo. Kaos polo aslina ...
    Maca deui
  • Hoodies populér di sakumna dunya

    Pullover tiung mangrupikeun papakéan utilitarian anu asalna ti taun 1930-an di Amérika Serikat pikeun padamel di gudang New York anu tiis. Gaya pakean pangpayunna munggaran diproduksi ku Jawara dina taun 1930-an sareng dipasarkeun ka kuli anu damel dina suhu beku di New York beulah luhur. hoodie lebet ...
    Maca deui