• cpdb

Grosir lalaki modél hoodies pullover polos lalaki custom hoodies lengan panjang

Grosir lalaki modél hoodies pullover polos lalaki custom hoodies lengan panjang


Detil Produk

Tanda Produk

113A2254

Kalayan tiung anu tiasa diatur, trims ribbed sareng flap payun Palasik - éta cukup serbaguna pikeun unggal wisata handapeun matahari - atanapi hujan. Samentawis éta, logo cetak atanapi sulaman khusus sareng poto dina dada payun sareng tukang hoodies ngajantenkeun modél anu béda-béda. Upami sababaraha palanggan peryogi urang nawiskeun desain hoodies anu khusus pisan, kami bungah nyobian sareng ngadamel sampel fisik pikeun klien kami ngagaduhan ideu anu asli atanapi salajengna. Ieu prosés anu pikaresepeun pisan dina rarancang sareng produksi.

Mangrupikeun abad ka-21: kesang henteu ngan ukur pikeun ngagem gim. Ngadamel rotasi sadidinten anjeun anu sakedik comfier sareng koleksi hoodies sareng sweatshirts lalaki kami. Lebang nyayogikeun pilihan kaos baju ageung sareng hoodies zip-up dina rupa-rupa desain polos sareng cetak. Anu katingalina sapertos pangaruh anu béda dina rupa-rupa kaayaan .S énjing, ngaji sareng baju haneut anu raoseun, anu tetep haneut dina cuaca anu tiis, atanapi dina waktos anu kaangin.

113A2264
113A2246

Hoodies mangrupikeun tugas luar biasa naha anjeun pencét di jalan atanapi nincak sadidinten. Tina mérek terkenal laris atanapi gaya khusus. Urang tiasa nawiskeun lawon anu béda pikeun klien kami pikeun milih, komposisi atanapi beurat lawon. Pasar Amérika sareng Éropa, anu disikat dina lawon populér, tapi di sababaraha pasar Asia, frech terry dina lawon samping populér. Dina waktos anu sasarengan, bulu domba kutub, bulu poli tricot ditampi di sababaraha nagara sareng pasar, sababaraha klien panginten urang nawiskeun lawon anu dicitak lengkep pikeun desainna anu bénten, ku cara éta, sutra atanapi sulaman panginten henteu diperyogikeun.

Parameter

Barang:Hoodies

Bahan:80% katun / 20polyester, katun, atanapi sakumaha pamundut anjeun

Ukuran:XS-XXXL, urang tiasa ngadamel ukuran sakumaha pamundut anjeun

Warna:Laksanakeun sakumaha anu anjeun naroskeun, beureum, bodas, biru, jst. Salaku pamundut anjeun.

MOQ:50 pcs, Anjeun tiasa ngaropea sampel pikeun mariksa kualitasna

Logo:1. logo dicitak 2. Bordir 3.Jacquard / embossed logo, jsb.

Desain anjeun nyalira sayogi.

Waktos pangiriman:Sampel waktos: 5-7 dinten; waktos seueur: 20-25 dinten

Jenis suplai:15taun jasa OEM & ODM 

Syarat pamayaran:T / T, L / C

Gambar Detil

113A2247
113A2256
113A2510
113A2509
113A2507
未标题-1

Balanja

1. Langkung ti 100KGS: Ngaliwatan sagara atanapi ku hawa

2. Kirang ti 100KGS: Ku express, jasa panto ka panto

3. Numutkeun pamundut konsumén urang.

FAQ

1. Iraha kuring tiasa nampi hoodies kuring?

Saatos urutan dikonfirmasi, kami bakal ngatur tanggal produksi mimitian numutkeun kuantitas sareng waktos pamayaran anjeun. Sakali tanggal dikonfirmasi, 15-25 dinten damel pikeun produksi. Punten teu hariwang, unggal léngkah kuring bakal ningalikeun gambar anjeun.

2. Kumaha anjeun tiasa ngendalikeun kualitas anjeun?

parusahaan urang gaduh jalma anu mariksa kualitas hiji-hiji, ogé kami nganggo hoodies ti 2000, kualitasna saé, janten perusahaan kami selalu aya di dieu.

3. Abdi hoyong terang langkung rinci: Naon harga anu pangsaéna tiasa anjeun tawarkeun?

Hatur nuhun pikeun panilitian ngeunaan topi. Abdi tiasa terang desain anjeun, kuring tiasa modél pikeun anjeun sareng bakal nawiskeun tawaran anu saluyu sareng desain sareng sarat anjeun.

4. Kauntungan urang?

1) Pabrikan propésional kalayan 3rd idéntifikasi pésta

2) jasa OEM & ODM kalayan 21 taun pangalaman

3) Kami gaduh sakitar langkung ti 200 pagawé terampil di pabrik

4) Jenis gaya sayogi

5) Kami gaduh tim seni urang sorangan, tiasa ngadamel logo sareng desain khusus


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.