• cpdb

Kaos baju haneut pullover baju borong lalaki

Kaos baju haneut pullover baju borong lalaki


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

113A2275

Tujuan utama urang pikeun ngarobih sudut pandang masarakat sareng kumaha aranjeunna ningali hal-hal dina kahirupan sadidinten sareng di dunya éta sorangan. Kami tujuan pikeun ngalakukeun éta ku ngadorong pesen anu saé sareng unggal usum pakean anu kami dileupaskeun. Sedengkeun pikeun kaos baju haneut, éta leungeun baju O-beuheung saderhana, urang nyobian ngajantenkeun bénten-bénten sareng cetak anu béda-béda, anu pikaresepeun pisan, di pasar Cina, éta disebat kaos budaya, kusabab éta ngagambarkeun sababaraha jenis budaya ku cara nyetak anu béda-béda rarancang.

"Upami anjeun ngarobih cara ningali hal-hal. Hal-hal anu anjeun tingali robih ”

Dina waktosna pikeun jalma anu resonate sareng pesen ieu kami bagikeun sareng tujuan pikeun neraskeun perjalananana. ieu sayogi sasarengan sareng Lebang pikeun jalma anu tujuanna nyandak pesen Lebang saham sareng aranjeunna maksudna nerapkeun naon anu aranjeunna pelajari kana kahirupanna ka tingkat anu langkung luhur.

113A2268
113A2288

Kami tujuan pikeun ngarobih méntalitas hiji jalma sapoé ku ngadéngé pesen kami sareng ngamajukeun pola pikir positip sareng interpretasi kahirupan ku gaduh sudut pandang anu langkung jembar ngeunaan hal-hal sareng silih paham ku anu langkung saé. Ieu penting pisan pikeun generasi muda sabab bakal pikahareupeun. Dina kahirupan ieu urang kedah janten parobihan anu urang hoyong tingali.

Parameter

Barang:Baju baju haneut

Bahan:80% katun / 20polyester, katun, atanapi sakumaha pamundut anjeun

Ukuranna:XS-XXXL, urang tiasa ngadamel ukuran sakumaha pamundut anjeun

Warna:Laksanakeun sakumaha anu anjeun naroskeun, beureum, bodas, biru, jst. Salaku pamundut anjeun.

MOQ:50 pcs, Anjeun tiasa ngaropea sampel pikeun mariksa kualitasna

Logo:1. logo dicitak 2. Bordir 3.Jacquard / embossed logo, jsb.

Desain anjeun nyalira sayogi.

Waktos pangiriman:Sampel waktos: 5-7 dinten; waktos seueur: 20-25 dinten

Jenis suplai: 15taun jasa OEM & ODM 

Syarat pamayaran:T / T, L / C

Gambar Detil

113A2244
113A2390
113A2291
113A2270

Balanja

1. Langkung ti 100KGS: Ngaliwatan sagara atanapi ku hawa

2. Kurang ti 100KGS: Ku express, jasa panto ka panto

3. Numutkeun pamundut konsumén.

FAQ

6154402

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami