• cpdb

Womens Tracksuit Velor Kaos Lengan Panjang Zip Up Hoodie

Womens Tracksuit Velor Kaos Lengan Panjang Zip Up Hoodie


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

113A2355

Kami terang hiji lawon anu teras-terasan katingali Srimanganti sareng usum salju-siap. Leres, urang nuju nyarioskeun buludru. Lawon lemes sareng ngagurilap Ieu instan ngajadikeun nanaon anu anjeun ngagem langkung mewah sareng liburan-siap, tapi éta ogé potongan sampurna pikeun luhur dina sagala penampilan dina bulan usum tiis. Kami geus ngahasilkeun jaket buludru jeung calana pikeun klien kami pikeun loba mangtaun-taun, desgin saderhana, aya sababaraha logo saderhana dina dada kénca, atanapi teu nanaon pisan, kaseueuran nasabah mésér jaket buludru hungkul kusabab lawonna buludru, éta cekap.

Naha anjeun nganggo jaket buludru nganggo pakéan atanapi nganggo kancing handap sareng jeans, éta janji bakal ngahasilkeun pujian langsung. Percanten ka kami — jaket karesep anjeun bakal katingali 10 kali langkung saé nalika tina buludru. Ieu leres pisan, éta sababna seueur awéwé anu resep olahraga, mésér jaket buludru sareng calana pikeun latihan fisik, sapertos ngaji, jogging énjing-énjing.

113A2357
113A2358

Janten upami anjeun milarian ngaganti jékét anjeun tapi tetep hoyong anu aya dina gaya anu biasa anjeun, kami sarankeun anjeun nganggap gaya jaket ieu anu katingalina langkung saé dina buludru. Ati-ati: Hésé pikeun ngan ukur milih hiji. Aya sababaraha warna klasik jaket buludru, sapertos warna hideung, warna kulawu melange, warna pink, ogé warna sanés anu anjeun tiasa pilih tina halaman wéb kami. 

Parameter

Barang:Buludru Hoodies

Bahan:80% katun / 20polyester, katun, atanapi sakumaha pamundut anjeun

Ukuranna:XS-XXXL, urang tiasa ngadamel ukuran sakumaha pamundut anjeun

Warna:Laksanakeun sakumaha anu anjeun naroskeun, beureum, bodas, biru, jst. Salaku pamundut anjeun.

MOQ:50 pcs, Anjeun tiasa ngaropea sampel pikeun mariksa kualitasna

Logo:1. logo dicitak 2. Bordir 3.Jacquard / embossed logo, jsb.

Desain anjeun nyalira sayogi.

Waktos pangiriman:Sampel waktos: 5-7 dinten; waktos seueur: 20-25 dinten

Jenis suplai: 15taun jasa OEM & ODM 

Syarat pamayaran:T / T, L / C

Parameter

113A2688
113A2689
113A2696
113A2694
113A2695

Balanja

1. Langkung ti 100KGS: Ngaliwatan sagara atanapi ku hawa

2. Kurang ti 100KGS: Ku express, jasa panto ka panto

3. Numutkeun pamundut konsumén.

FAQ

6154402

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami